Ook de Netwerklijn is van start gegaan. Onze groep vertegenwoordigt het Netwerk “Devices”. Als je het woord device in het woordenboek opzoekt kom je uit op termen als: apparaat, hulpmiddel, toestel etc. Eigenlijk zijn het dus alle apparaten en hulpmiddelen. Denk hierbij aan een tablet, mobiele telefoon, laptop etc. Wij moeten als Netwerk devices koppelen aan het basisonderwijs. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij op het einde van deze minor professionals kunnen adviseren over het gebruik van devices in hun onderwijs, zodat ze dit kunnen toepassen. De naam voor ons Netwerk is daarom ook: Digital Devices at School (DDS). 

 
Als eerste kregen we de opdracht om een soort bedrijfsplan op te zetten. Hierin moet het volgende staan:
 
- rollen, taken, verantwoordelijkheden
- missie
- onderwijs in de 21eeeuw
- tijdsplanning
- taakverdeling
communicatieplan

 
Verder hebben wee een site aangemaakt, zodat we via deze weg mensen op te hoogte kunnen houden van onze bezigheden en ontwikkelingen op het gebied van devices.  Dit zullen we doen door middel van blogs en artikelen die ons opvallen.

 
Nadat we deze opdracht hadden gekregen, hebben we eerst met z’n de taken verdeeld. Hierbij was iedereen verantwoordelijk voor een taak. We hebben een datum afgesproken en op deze datum moeten de eerste stukken gedaan en ingeleverd zijn. Tijdens onze groepsbijeenkomst was er al veel enthousiasme om dit Netwerk
op een goede en positieve manier tot stand te brengen en te houden.


   Wij houden jullie op de hoogte van onze ontwikkelingen op het gebied van devices!



Leave a Reply.